GASTRONOMICKÉ VYBAVENÍ
pro velkokuchyně, restaurace, pizzerie, jídelny, bistra ...
naše služby aktuality informace video prezentace prádelny objednávka: 0,- bez DPH,  0,- s DPH

seznam všech kategorií

KATEGORIE  

TEPLOMĚRY gastro

Hygiena v kuchyni / TEPLOMĚRY gastro

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) - analýza nebezpečí a kontrolu kritických kontrolních bodů.
Cílem směrnic HACCP je systematická kontrola a zachování bezpečnosti a kvality ve všech procesech týkajících se potravin. Vše, co proto potřebujete, jsou potravinářské měřicí přístroje.

  
KONTAKTY

Vaše dotazy +420 596 413 589

mobil777 940 768
737 845 867

Jsme na Facebooku

promosalfa@email.cz

Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. sporáky, konvektomaty, pánve a ostatní gastro zařízení kuchyně


© 2007 – 2017 IMFsoft, s.r.o.
www.gastroprodej.cz
promosalfa@email.cz