GASTRONOMICKÉ VYBAVENÍ
pro velkokuchyně, restaurace, pizzerie, jídelny, bistra ...
naše služby aktuality informace video prezentace prádelny objednávka: 0,- bez DPH,  0,- s DPH

seznam všech kategorií

KATEGORIE  

Informace


06.01.2016 Financování zboží

[foto 2] Při momentálním nedostatku finací je možno využít služeb leasingové společnosti.
Tipy na leasingové společnosti :

UNILEASING a.s. - www.unileasing.cz
tel. 376 357 111 , síť poboček po celé ČR
- p. Lenka Zagorová mobil 725 482 052 , e-mail : zagorova@unileasing.cz

Postup při vyřizování žádosti : po výběru zboží Vám zhotovíme cenovou nabídku, kterou zašleme k schválení. Kontaktujete se s zástupcem leasingové společnosti kde si zvolíte dle potřeby výší počáteční první platby (akontaci) a dobu splácení .
Po schválení leasingu podepíšete smlouvu, zaplatíte akontaci a můžeme Vám dodat objednané zařízení.

 

19.04.2013 Fakturace gastro vybavení formou NÁHRADNÍ PLNĚNÍ

NÁHRADNÍ PLNĚNÍ gastro zařízení
Prodej a dodávky gastro zařízení formou náhradního plněním.
Bližší informace na telefoních kontaktech.

Odebrané gastro vybavení zaplatíte fakturou, kterou lze uplatnit jako náhradní plnění dle zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb.

Náhradní plnění je povinnost zaměstnavatele zaměstnávajícího více než 25 zaměstnanců, kdy na každých 25 zaměstnanců musí v souladu se zákonem O zaměstnanosti. zaměstnávat jednoho zaměstnance se zdravotním omezením. Nesplňuje-li zaměstnavatel tuto povinnost, může situaci řešit zaplacením povinného odvodu (tzv. invalidní daně), nebo nákupem zboží či služeb u firem zaměstnávajících alespoň 50% osob se zdravotním omezením.

 

19.04.2010 KONVEKTOMATY - rady pro výběr vhodného modelu

Konvektomaty jsou univerzální multifunkční zařízení pro přípravu jídel. Umožňuje připravit kompletní menu. Potraviny v něm lze tepelně zpracovávat vařením v páře, dušením, pečením, smažením či grilováním. Navíc je možno konvektomat použít i pro rychlé rozmrazování, regeneraci potravin, kynáru, zavařování, sušení ovoce či další technologické postupy. Všechny tyto režimy jsou programovatelné a proces probíhá nezávislé na obsluze.
Podle výrobce : italské UNOX (střední třída, výborná spolehlivost, nízká cena, nástřikové modely, ...), německé RATIONAL (vyžší třída, nejrozšířenější po celém světě, značková kvalita, bojlérové modely, nová technologie nastavení SCC...), české Retigo (vyžší třída, tuzemský výrobce, nástřikové i bojlérové modely).

Podle velikosti konvektomaty jsou od 3x do 40 GN což určuje kapacitu zařízení. Např. konvektomat s 10-ti GN 1/1 : brambory 36 kg, rýže 10 kg, zelenina 25 kg, pečené maso 30-35 kg, kuře 24 ks... Na gastronádobu GN 2/3 ( 354*325 mm) je možno dát cca 6 až 8 ks porcí masa , na gastronádobu GN 1/1 (530*325 mm) můžeme dát najednou 10 až 15 porcí masa.

Vsuny gastronádob můžou být na šířku (UNOX, Retigo..) kde používáme pouze GN 1/1 a máme větší přehled vizuální přehled a přímý přístup k připravované potravině nebo gastronádoby můžou být vkládané podelně (RATIONAL ..) , kde můžeme vkládat i menší GN 1/2, 1/3 ...

Nástřikové a bojlérové modely z hlediska technologie výroby páry. Pokuď především chcete kvalitně a chutně vařít (brambory, rýží, kořenovou zeleninu ...) je lepší volbou konvektomat s bojlérovým vývinem páry (bojlérový).

Regenerace jídla v konvektomatu na gastronádobě GN 1/1 kde jde dát 20 až 30 porcí a jídlo je připravené za cca 15-20 minut. Na talíři je to za cca 6 minut.
Jemná příprava masa pomocí Delta T tj. použití teplotní sondy během procesu podle rozdílů teplot komory a teploty uvnitř potraviny. Výsledkem je jemná šťavňaté maso s minimálním úbytkem hmotnosti.
Kontrolní režim HACCP automaticky sbírá a ukládá data o času a době trvání výroby, teplotě produktu a teplotě jádra pro zdokumentování procesu přípravy jídla.

Konvektomat může být vybaven mycím systémem WASH , který nejenže důkladně umyje varnou komoru, ale jako myčka nádobí šetří čas, mycí prostředky a vodu a vyhnete se přímému kontaktu s chemikaliemi a je to bez práce.

 

03.12.2009 Praktická kuchařka pro práci s konvektomatem UNOX

V níže uvedeném odkazu naleznete kuchařku pro práci s konvektomaty UNOX . Při koupí konvektomatu UNOX zajišťujeme vždy kuchaře , který Vás po zapojení příjde zaškolit ZDARMA. Domluvíte si termín, čas a co budete v daný den připravovat a společně s školícím kuchařem vaříte a ptáte se na to co Vás zajíma. Následně je možno vždy použít telefonický kontakt na kuchaře a zeptat se ho přímo na daný problém. Praktickou kuchařku si můžete vytisknout z tohoto odkazu.
Nejžádanější recept pro :
konvektomaty v restauracích
- pečené vepřové koleno : dobře naložené koleno (sůl, česnek, koření) vložíme do konvektomatu na 60 min vařit (100% pára) a následně na cca 45 min dle kůrčičky na 140 C při 40% vlhkosti dopečeme.
v pekářských pecích (žluté Unoxy) např.Stefania
- pečivo polotovary : pečivo v troubě v 1-ním kroku 2 min předpaříme na 60% vlhkosti a následně cca 5-7 min dle druhu pečiva pečeme na horký vzduch

Zobrazit detailní popis.

 

24.10.2008 Návrh zařízení pizzerie

Zařízení pizzerie - návrh uspořádání a rozmístění strojů a zařízení pro Vaší vstupní inspirací při úmyslu vybudování tohoto provozu naleznete v detailním popisu.

Zobrazit detailní popis.

 

24.10.2008 Návrh zařízení restaurační kuchyně

Zařízení restaurační kuchyně - návrh uspořádání a rozmístění strojů a zařízení pro Vaší vstupní inspirací při úmyslu vybudování tohoto provozu naleznete v detailním popisu.

Zobrazit detailní popis.

 

24.10.2008 Návrh zařízení Fast food

Zařízení kuchyně rychlého občerstvení - návrh uspořádání a rozmístění strojů a zařízení pro Vaší vstupní inspirací při úmyslu vybudování tohoto provozu naleznete v detailním popisu.

Zobrazit detailní popis.

 

22.01.2008 VELKOOBCHODNÍ prodej Krefft-Mesko + ceník

Firma PROMOS Alfa byla od roku 2003 smluvní dovozce a od roku 2006 jsme výhradní zastoupení v České republice výrobce zařízení značky KREFFT - Mesko.
Zařízení se vyrábí v německé licenci KREFFT více jak 20 let, dřívé byly zařízení známé pod značkou Bauknecht.
Stroje a příslušenství jsou v 95% kovové konstrukce, výborné provedení, výkonné, spolehlivé a vyrobené s ”německou precisnosti”.
U krouhač zeleniny jsou specialitou regulovatelné kotouče např. jeden plátkovací disk naseká plátky od 1 do 10 mm.

V odkazu ”detailní popis” jsou k dispozici ke stažení aktuální ceníky pro rok 2010.

Zobrazit detailní popis.

 
KONTAKTY

Vaše dotazy +420 596 413 589

mobil777 940 768
737 845 867

Jsme na Facebooku

promosalfa@email.cz

Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. sporáky, konvektomaty, pánve a ostatní gastro zařízení kuchyně


© 2007 – 2017 IMFsoft, s.r.o.
www.gastroprodej.cz
promosalfa@email.cz